Menu

Zakelijke diensten

Met onze vaste medewerkers zorgen wij voor een betrouwbare werkomgeving en fijne sfeer zodat het duidelijk is wie uw schoonmaker is. Onze medewerkers zijn altijd klantvriendelijk en degelijkheid staat centraal. Voor een optimaal schoonmaak resultaat.

Wij werken in regio’s rondom de Randstad.

Reinigen van trappenhuizen

Uit ervaring werken wij in trappenhuizen niet meer met een bezem. Dit in verband met beschadigingen in het trappenhuis en opstuiven van fijnstof.Daarom zijn wij overgestapt op draadloos stofzuigen met zeer krachtige motor. Dit geeft een schoner resultaat omdat er geen fijnstof achter blijft in het trappenhuis en wij ook geen stroom nodig hebben. Wij krijgen daar een hoop positieve reacties op.

Voor de grote schoonmaak, maar ook voor de dagelijkse of wekelijkse schoonmaak van uw trappenhuis, kunt u een beroep doen op Schoonmaakbedrijf van der Roest.  Al onze schoonmakers zijn in dienst van Schoonmaakbedrijf van der Roest. Wij werken met biologische producten.

Voor een schoon appartementencomplex

De algemene ruimtes in appartementencomplexen, waar zich ondermeer de trappenhuizen en liften bevinden, vervuilen snel door binnenwaaiend zwerfvuil, stof en inlopen. Dat maakt het schoonhouden vaak tot een probleem. Voor Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) en bedrijven die gespecialiseerd zijn in vastgoedmanagement levert Schoonmaakbedrijf van der Roest een breed dienstenpakket:

  • Huismeester op oproep;
  • Glazenwasserij;
  • Schoonmaak van trappenhuizen van appartementencomplexen;
  • Reinigen terrassen en garage’s;
  • Het verwijderen van algen.

Professioneel vloeronderhoud

Schoonmaakbedrijf van der Roest is gespecialiseerd in professioneel vloeronderhoud. Onder andere tegelvloeren, betonvloeren, en linoleumvloeren. Dit voeren wij uit met professionele machines. Ook het conserveren van linoleumvloeren, het kristalliseren van marmer.
Schoonmaakbedrijf van der Roest is bovendien gespecialiseerd is het reinigen van tapijt. Er zijn diversen redenen om tapijten te reinigen. U heeft een schoon tapijt een representatieve uitstraling en zijn gereinigde tapijten veel hygiënischer omdat al het stof en vuil is verwijderd. Professionele tapijtreinigingsmachines zorgen voor een uitstekend resultaat. het losgeweekte vuil uit het tapijt wordt verwijderd. Door de enorme zuigkracht is de vloer binnen afzienbare tijd weer droog en kunt u weer lang genieten van een schone vloer!

Eindschoonmaak bij nieuwbouw en verkoop

Behalve de grote schoonmaak of de periodieke schoonmaak van bestaande panden verzorgt Schoonmaakbedrijf van der Roest ook de eindschoonmaak van nieuwe woningen en bedrijfsgebouwen. Wij ruimen de laatste bouwresten op, zorgen dat alles stofvrij en schoon is en verwijderen de cementsluier van tegelvloeren en –wanden.
Ook als u uw huis gaat verkopen zorgen wij ervoor dat het er pico bello uitziet voor de bezichtigingen. Onze eigen klussendienst kan daarbij kleine mankementen verhelpen, zoals slecht werkende schakelaars of lekkende kranen. Zelfs de tuin kunnen we voor u op orde laten maken door onze hovenier.

Dit is slechts een greep uit onze schoonmaakservice. Ook voor uw situatie vinden wij een oplossing op maat. Neem contact met ons op via het formulier op de website. Wij gaan dan in gesprek met u om samen te komen tot een passende aanbieding voor de periodieke of grote schoonmaak van uw pand.

Zoekt u een profesioneel schoonmaakbedrijf?

Schoonmaakbedrijf van der Roest heeft de ervaring die nodig is om alles schoon en netjes te maken. Voor vragen kunt u ons vrijblijvend bereiken via info@schoonmaakbedrijfvanderroest.nl of door het contactformulier in te vullen.

Ga naar contact